2020. március 17.

Megváltozott MMSZ programok

Az MMSZ erre az évre is hagyományos programokat és gazdag szakmai tartalmat kínált tagságának, a megváltozott helyzetre tekintettel azonban ezekben történtek módosítások.

A május 5 és 8 közötti időszakra tervezett Ipar Napjai szakkiállítás – amelyen az MMSZ és a Polimerek munkatársai közös standon várták volna a műanyag és gumiipar képviselőit – elmarad, helyette a Hungexpo október 19 és 22 rendezi meg egyidőben Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítással, amelyen majd szintén közös standdal jelenünk meg. Mindkét kiállításra ingyenes belépőjegyek igényelhetők majd, ezeket a Polimerekben és a www.polimerek.hu honlapon megadott regisztrációs linken találják majd meg a kiállítást megelőzően.

A jelenlegi tervek szerint május 29-én tartja az MMSZ éves közgyűlését, az a székesfehérvári cég azonban, ami az eseménynek helyet adott volna, belső utasításra a rendezvényhelyszínt lemondta. Az új fejleményekről hírlevélben, a honlapunkon (www.polimerek.hu), illetve az újságban adunk majd hírt. A közgyűlés tervezett programja: először a tagság meghallgatja a Szövetség elnökségi beszámolóját, mérlegbeszámolóját, a felügyelőbizottság jelentését, továbbá az MMSZ beszámol a 2020. évi célkitűzéseiről, munkatervéről, illetve költségvetéséről.

Az MMSZ őszi kapcsolatépítő roadshow-ja, amennyiben a helyzet rendeződik, szeptemberben várható.

Az év zárásént az MMSZ idén is várja a szakma iránt érdeklődő középiskolai diákokat és egyetemi hallgatókat Az ember alkotta anyag – a XXI. század anyaga című konferenciájára. A méltán népszerű rendezvényt december 11-én immár kilencedik alkalommal rendezi meg a Magyar Műanyagipari Szövetség a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.